STICHTING LEERGELD

Bij E.V.B.V. Octopus is er plek voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen! Daarom noemen we hier de mogelijkheid tot financiële ondersteuning voor als je tijdelijk zelf niet de contributie kunt betalen.
De kosten bestaan uit:
- Contributie
- Materialen/kleding
- Evt. extra kosten: (denk aan het Octopuskamp)

Je kunt je aanmelden onder het kopje Lid Worden

Jeugdfonds Sport en Cultuur / Stichting Leergeld
Op basketbal gaan is voor heel veel mensen een normale zaak. Toch zijn er in de gemeente Vught kinderen (4-18 jaar) die door de financiële situatie van de ouders niet overal aan mee kunnen doen. E.V.B.V. Octopus en de gemeente Vught vinden dat “Iedereen mee mag doen” . Beweging, vooral samen met anderen, is goed voor de ontwikkeling van alle kinderen. Daarom werken wij samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting Leergeld. Zij helpen ouders bij het betalen van de contributie en de andere kosten, zoals kleding en materialen.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met onze secretaris. Zij is de contactpersoon ‘veilig sportklimaat’ binnen onze verenging.

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Stichting Leergeld | 06 – 543 87 803 | stichtingleergeld.vught@gmail.com | www.leergeld.nl/vught/

Voor volwassenen (18+) die (tijdelijk) de contributie niet kunnen betalen, heeft de gemeente de ‘Regeling Meedoen’. Via de site van Wegwijs+ kun je deze regeling aanvragen wegwijsplus.vught.nl/regeling-meedoen-0. Hierbij geldt een inkomensgrens. Op de site kun je zien of je hiervoor in aanmerking komt.