NIEUWE CORONAMAATREGELEN [UDPATE 30-11-2021]

NIEUWE CORONAMAATREGELEN [UDPATE 13-11-2021]
4 november 2021
GEEN TRAININGEN TIJDENS CARNAVAL
22 februari 2022

bron: ahk.nl

CORONAMAATREGELEN EVBV OCTOPUS PER 30 NOVEMBER 2021

Beste Octopussers,

Zoals jullie weten heeft de overheid de corona regels aangescherpt. Dit betekent voor ons dat na 17:00 alle sportfaciliteiten zijn gesloten. De NBB heeft vandaag haar standpunt hierover naar buiten gebracht.

De NBB gaat alle wedstrijden van de laatste 3 speelronden verzetten. Dit betekent dus dat tot de Kerst alle wedstrijden en bijhorende zaaltaken (voor nu) komen te vervallen. Insteek is om deze later in het seizoen in te halen. We zullen later beschouwen wat dit betekent voor het huren van de zaal, indelen van wedstrijden en zaaltaken.

Alle doordeweekse trainingen komen ook te vervallen. Tot 17:00 uur mag wel getraind worden maar dat is natuurlijk niet aan de orde bij Octopus. Wat we wel gaan doen is in het weekend trainingstijden beschikbaar stellen waarin een aantal teams samen een balletje kunnen gooien (net zoals ieder jaar in mei). De Rising Stars/U12 training gaat ook gewoon door. De NBB vindt het belangrijk dat we kunnen blijven sporten, en dat vinden wij ook! De TC komt zo snel mogelijk met het voorstel voor de trainingstijden in het weekend.

We vinden het ook belangrijk dat we de corona maatregelen goed naleven. Dit betekent: kom niet als je je niet lekker voelt, je moet een geldige QR-code kunnen laten zien en bij voorkeur doe je ook een zelf-test voordat je komt. Publiek is in de zaal niet toegestaan.

Aanstaande zaterdag staat er een Pietentraining op het programma voor de Rising Stars en U12. Het Pietencomité zorgt dat dit op een goede manier zal verlopen waarbij de geldende corona regels worden gevolgd.

Het is ontzettend balen, maar op deze manier bieden we je de kans te blijven sporten als je dat wilt. Hopelijk kunnen we snel weer terug naar gewoon trainen in de avonden.

Met sportieve groet,
Bestuur EVBV Octopus

WIL JE MEER INFORMATIE OVER BASKETBALL IN VUGHT OF HEB JE EEN VRAAG OVER DIT ONDERWERP?