NIEUWE CORONAMAATREGELEN [UDPATE 13-11-2021]

HOMECOMING 2021 FOTO’S
12 oktober 2021
NIEUWE CORONAMAATREGELEN [UDPATE 30-11-2021]
30 november 2021

bron: ahk.nl

CORONAMAATREGELEN EVBV OCTOPUS PER 13 NOVEMBER 2021

Zoals jullie ondertussen weten zijn de corona maatregelen aangescherpt. Dit betekent dat iedereen ouder dan 18 jaar een geldige QR code moet kunnen laten zien om toegang tot de sporthal te krijgen. Als club moeten wij dit zelf handhaven. Dit gaan we samen regelen!

- Spelers vanaf 18 jaar: we vragen de trainers/coaches/aanvoerders om hier de verantwoordelijkheid voor te nemen. We vragen jullie om je spelers c.q. je teamgenoten te controleren. Als bestuur zullen we ook steekproefsgewijs een controle uitvoeren.
- Publiek bij trainingen: we vragen de trainers om dit samen met de ouders te regelen. De trainer kan een ouder vragen deze controle uit te voeren. Publiek is bij trainingen niet meer toegestaan
- Publiek bij wedstrijden Er is geen publiek meer toegestaan
- Er wordt een dubbele zaalwachttaak ingedeeld zodat één zaalwacht (dit mag je uiteraard afwisselen met de andere zaalwacht) de controle uit kan voeren bij spelers en andere zaalbetreders.


Voor de controles geldt: geen geldige QR code is geen toegang tot de sporthal. We gaan geen onderscheid maken tussen spelers, vrijwilligers, coaches etc om het overzicht te kunnen bewaren.

Als club zijn wij zelf verantwoordelijk voor het goed naleven van de corona maatregelen. Eventuele overtredingen die beboet worden komen ten laste van de club en dus van alle leden. Houd je dus netjes aan de regels!

Wil je reageren op deze regelingen, stuur dan een mail naar bestuur@evbv-octopus.nl of neem contact op met een bestuurslid.

=====================================================================

Na de corona persconferentie van afgelopen dinsdag zijn er een aantal maatregelen gekomen die van invloed zijn op onze vereniging. Vanaf zaterdag 6 november ben je namelijk verplicht een geldige Coronabewijs te tonen bij binnenkomst van de sporthal. Wij als Octopus krijgen de verantwoordelijkheid dit te handhaven. Daarom gaan per zaterdag 6 november de volgende regels in voor iedereen vanaf 18 jaar:
    - Bij binnenkomst van de zaal zal iemand je vragen een geldige QR code te laten zien. Dit betekent dat je gevaccineerd, genezen of getest moet zijn. Dit geldt voor iedereen: wedstrijdspelers, coaches, publiek.
    - Deze maatregelen gelden voor wedstrijden en trainingen. Dus ook bij trainingen moet je een geldige QR code laten zien.
    - Heb je geen geldige QR code, mogen we je geen toegang verlenen tot de zaal.
We willen jullie vragen hier medewerking aan te verlenen. Wees verstandig en doe niet moeilijk tegen de controleur. We moeten dit samen netjes regelen. Iedereen is part of the family!

Met sportieve groet,

Bestuur EVBV Octopus

WIL JE MEER INFORMATIE OVER BASKETBALL IN VUGHT OF HEB JE EEN VRAAG OVER DIT ONDERWERP?