HEREN 1 KAMPIOEN

OCTOPUSKAMP 2018
30 maart 2018
TRAININGS-
TIJDEN IN MEI
17 april 2018

OCTOPUS HEREN 1 KAMPIOEN 2e DIVISIE

Oss – 7 april 2018

De spanning liep al enkele weken op. Gaat het gebeuren? Wordt de cup meegenomen naar Vught? Op een zonnige zaterdag in april stond de kampioenschapswedstrijd van de heren 1 van Octopus op het programma in en tegen Oss. Kunnen de jonge benen deze druk aan?

De gebruikelijke basis 5 stond ditmaal niet bij de jumpbal klaar, het naderende kampioenschap van Heren 3 had op vrijdag prioriteit boven de eigen training en dat betekent niet starten. Desalniettemin schoten de mannen uit Vught flitsend uit de startblokken. In het tweede kwart werd echter de druk door de Ossenaren wat opgevoerd en kwamen ze zelfs langszij. Het gonsde over de tribunes, het zal toch niet…? De champagne werd in de rust nog maar even in de auto gelaten en ook bij het publiek trokken de koppies iets strakker. Gelukkig maakte de Vughtenaren aan alle zorgen snel een einde en met mooie aanvallen, eindelijk vallende driepunters en hard werken. Na 40 minuten stond een marge van 20 punten op het bord en kon het feest beginnen. Kampioen van de 2e divisie! Voor het eerst in de historie van Octopus. We zijn trots op onze mannen.

Op vrijdag 20 april vieren we samen dit feest in D'n Bol in Vught. Kom je dit kampioenschap met ons meevieren? Laat het weten aan een van de teamleden van Heren 1.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER BASKETBALL IN VUGHT OF HEB JE EEN VRAAG OVER DIT ONDERWERP?