OVER OCTOPUS


WAAR STAAT OCTOPUS IN


Anno bestaat Octopus 55 jaar en leeft het nog volop. Octopus is niet de oudste, niet de grootste en zeker niet de bekendste basketbalvereniging van Nederland. Maar wel de mooiste.


Of ten minste één van de mooiste... Waarom? De Eerste Vughtse Basketbal Vereniging is een echte familie-vereniging geworden en gebleven. Je groeit ermee op, soms tegen wil en dank, maar het rijke familie-gevoel pakt je toch. Aan de basis van deze familie-vereniging staan een goed stel oprichters die we erg dankbaar mogen zijn. En aan gepassioneerde voorzitters, bestuursleden, coaches, trainers en spelers ook geen gebrek. Van die families waar alles draait of draaide om de club. Daar heeft Octopus er een aantal van. En draait de club nog steeds op. Met als meest recente hoogtepunten het 50-jarig jubileum feest en de bekerwedstrijd van Heren 1 tegen eredivisionist BS Weert. Van jong tot oud is welkom bij Octopus, we vragen slechts een paar dingen van je terug. Je moet het spelletje leuk vinden, met plezier naar trainingen en wedstrijden komen en bereid zijn een handje te helpen. Dat handje helpen hoeft niet veel te zijn, maar samen maken we de vereniging. Van basketbal genieten door én met elkaar.

Ben jij #partofthefamily ?

Historie

ERELEDEN EN LEDEN VAN VERDIENSTE

Onze club draait op haar vrijwilligers en met iedere vrijwilliger zijn we erg blij. Er zijn echter enkele vrijwilligers die een extra stapje hebben gezet om onze club te brengen tot waar het nu is. En daarvoor verdienen zij een speciale status. Dit zijn onze Ereleden en Leden van Verdienste.

ERELEDEN

Bert Bollen
Ton Lebon †
Marga van der Ven
Fons Spoor
Seger Bekkers Sr. †
Leonoor Bekkers
John Schasfoort

LEDEN VAN VERDIENSTE

Petra van der Ven
Henk van Riel
Bernard Verhoof
Koen van Dinther
Ted Smets

WIL JE MEER INFORMATIE OVER BASKETBALL IN VUGHT OF OVER ONZE HISTORIE?